Παραμένει ενωμένη η παράταξη του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα


Την απόφαση να παραμείνουν ενωμένα, κρίνοντας και ελέγχοντας τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού, πήραν τα στελέχητης «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης». Τα μέλη της παράταξης της αξιωματικήςαντιπολίτευσης του Δήμου, με επικεφαλής το Δημοτικό Σύμβουλο, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, σε πρόσφατη συνάντησή τους, ανέλυσαν τα αίτια της ήττας στις εκλογές του Μαΐου, ενημερώθηκαν για τα
τεκταινόμενα στο Δήμο και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίουαναμένεται να έχουν οργανωθεί σε διαφορετικές θεματικές Ομάδες Δράσεις. Το σίγουρο είναι ότι η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» παραμένει «μια γροθιά» και αυτό τιμάειτόσο τον ίδιο τον κ. Τίγκα, όσο, κυρίως, τα μέλη της παράταξης, τα οποία δεν… διασκορπίστηκαν δεξιά κι αριστερά, μετά από ένα αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, φαινόμενο, που, ειδικά στο Δήμο μας, είναι, δυστυχώς, έντονο και συνηθισμένο.

Αναλυτικά, το σχετικό Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της Κίνησης, επί της οδού Μπουμπουλίνας 7 στο Χολαργό, ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής κ. Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα.

Στα πλαίσια της διαρκούς λειτουργίας της ομάδας του συνδυασμού, είναι η πρώτη συνάντηση μετά την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου και είχε στόχο τη λεπτομερή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Αναλύθηκαν εκτενώς τα αίτια της ήττας στις εκλογές του Μαΐου και συζητήθηκαν οι προοπτικές και η μελλοντική πορεία της παράταξης. Επίσης παρουσιάσθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης το νέο οργανόγραμμα και έγινε μια πρώτη συζήτηση.

Το οργανόγραμμα θα μελετήσουν με λεπτομέρεια τα στελέχη, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2015 και στη συνέχεια να γίνει η στελέχωση των Ομάδων Δράσης.

Από όλα τα στελέχη δηλώθηκε η βούλησή τους να παραμείνουμε ενωμένοι, κρίνοντας και ελέγχοντας τη δημοτική αρχή και προτείνοντας τις δικές μας λύσεις, προκειμένου να ασκήσουμε αποτελεσματική αντιπολίτευση για το καλό των συνδημοτών μας.