Πετυχημένοι οι πρώτοι διασχολικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Χολαργό


Με τη συμμετοχή 16 αθλητών και 3 αθλητριών, πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, οι πρώτοι διασχολικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην πόλη μας, για παιδιά Γυμνασίου. Συνδιοργανωτές του τουρνουά ήταν το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού και ο Γυμναστικός Αθλητικός
Σύλλογος Χολαργού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το επίπεδοτων διαγωνιζόμενων ήταν αρκετά υψηλό, με αρκετούς από τους συμμετέχοντες να αγωνίζονται σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στους πρώτους διασχολικούς αγώνες πινγκ-πονγκ συμμετείχαν το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού, το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού, το Πολωνικό Σχολείο Χολαργού, το 1ο Γυμνάσιο Παπάγου, το Κολλέγιο Αθηνών, το Κολλέγιο Ψυχικού, η Βαρβάκειος Σχολή και το Γυμνάσιο Ελληνικής Παιδείας.

Οι νικητές των αγοριών, είναι:
1η θέση : ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ – ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΥΚΗΣ
2η θέση: ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔEΙΑΣ – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
3η θέση: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Οι νικητές των κοριτσιών, είναι:
1η θέση: ΚΟΥΛΑ – ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ
2η θέση: ΑΘΗΝΑ – ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
3η θέση: ΛΑΟΥΡΑ – ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Στους νικητές, η εταιρία «STIGA» προσέφερε από μία ρακέτα. Η επιτυχία του τουρνουά, όπως δήλωσαν και οι άνθρωποι του ΓΑΣΧ, τους επιφορτίζει με το καθήκον της επανάληψης των αγώνων και του χρόνου, με την προσδοκία της συμμετοχής ακόμη περισσότερων αθλητών. Να σημειωθεί πως τον ερχόμενο Γενάρη θα ακολουθήσουν αγώνες για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας.