Στην Εθνική Νέων ο Γιώργος Πολιτόπουλος του ΚΟ Χολαργού!


Με την Εθνική Νέων Ανδρών προπονήθηκε τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, ο 19χρονος μπασκετμπολίστας του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, Γιώργος Πολιτόπουλος. Ο νεαρός άσος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, μαζί με άλλους 16 αθλητές, μεταξύ των οποίων και παικτών της Α1, συμμετείχε στην προπόνηση, υπό τις
οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Νέων, Κώστα Μίσσα. Η επιλογή του Γιώργου Πολιτόπουλου αποτελεί τιμή τόσο για τον ίδιο τον αθλητή, όσο και για το σύλλογο του Χολαργού, ο οποίος, μόλις φέτος προχώρησε στην απόκτησή του, από την ομάδα της Καλαμάτας, όπου και κατάγεται.

Μαζί με τον ύψους 2.03 μ. παίκτη του Χολαργού, τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ προπονήθηκαν και οι Γιώργος Διαμαντάκος (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Αναστάσιος Σπυρόπουλος(Πανιώνιος), Στέλιος Πουλιανίτης (Άρης), Μιχάλης Λιάπης (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (ΚΑΟ Δράμας), Ιωάννης Χατζηνικόλας (Παγκράτι), Γιώργος Μιχαλόπουλος (Φιλαθλητικός), Γιώργος Παπαδιονυσίου (Εθνικός), Κωνσταντίνος Ζώρζος (Εθνικός), Νίκος Ανδρεάδης (Μαντουλίδης), Κώστας Κεφαλάς (Δούκας), Σταμάτης Αθηνιώτης(Πρωτέας Βούλας), Δημήτρης Φωτόπουλος (Περιστέρι), Κώστας Τσιπίδης (ΑΕ Καλλιθέας) και Χρήστος Σκάνδαλος (Ιωνικός Νίκαιας).