Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από το ΓΑΣ Χολαργού


Στο πλευρό των 150 οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, στέκεται, εν όψει των γιορτινών ημερών των
Χριστουγέννων, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού. Οι άνθρωποι του Συλλόγου, καλούν όσους το επιθυμούν, να συνεισφέρουν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου αυτά να δοθούν στη συνέχεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και μέσω εκείνου στις οικογένειες που τα χρειάζονται. Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται στα γραφεία του ΓΑΣΧ, στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ» (Ζακύνθου 2 & Φανερωμένης), την Παρασκευή 12/12 και το Σάββατο 13/12.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΓΑΣ Χολαργού έχει ως εξής:

Αγαπητοί μας γονείς, αθλητές, αθλήτριες,

Οι γιορτινές και χαρούμενες ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, δυστυχώς δεν είναι για όλους τους ανθρώπους ίδιες.
Θέλοντας να βοηθήσουμε, έστω για την προσωρινή ανακούφιση των συνδημοτών μας, αυτές τις μέρες που έρχονται, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ως Σύλλογος ένα ποσό για αγορές νωπών προϊόντων.
Καλούμε λοιπόν, όλους εσάς και τα παιδιά μας, εάν και εφόσον επιθυμείτε και μπορείτε, να συνεισφέρετε, συμμετέχοντας σε αυτή την πράξη αγάπης, κάποια είδη πρώτης ανάγκης όπως: γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, μπισκότα, γλυκίσματα, μερέντα (ιδιαίτερα για τα μικρά παιδάκια), οδοντόπαστες, είδη προσωπικής υγιεινής ή ό,τι άλλο νομίζει ο καθένας.
Τα παραπάνω προϊόντα θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, τις Παραμονές των Χριστουγέννων, στις 150 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες, έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση προσφέροντάς τους τα απευθείας.
Η συγκέντρωση αυτών των ειδών θα γίνει στο γραφείο του Συλλόγου, Ζακύνθου 2 & Φανερωμένης, στο στάδιο Μαρκ Μαρσώ, την Παρασκευή 12/12, από 17.00 έως 21.00 το απόγευμα και το Σάββατο 13/12, από το πρωί στις 9.00 έως τις 18.00.
Όταν ο καθένας από εμάς προσφέρει 2-3 μικρά πραγματάκια, η χαρά της προσφοράς και της αγάπης θα πλημμυρίσει τις καρδιές μας και συνάμα θα βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που δεν διαφέρουν ούτε ξεχωρίζουν από όλους εμάς, στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνούν.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και σας ευχόμαστε:
Χαρούμενες, γεμάτες Υγεία Γιορτές σε σας και στις οικογένειές σας.

Με εκτίμηση
Υπεύθυνη Πρωτοβουλίας – Γενική Έφορος
κα Μ. Κεφαλλωνίτου
τηλ. επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία:
κα Κεφαλλωνίτου: 6944439832
Γραμματεία ΓΑΣΧ: 2106522954 (απογευματινές ώρες)

Με αθλητικούς χαιρετισμούς για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Β. Ξένου
Η Γ. Γραμματέας
Α. Μπαμπαλή