Στο «American Rest Home» η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση»

Τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «American Rest Home», της οδού Περικλέους, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού», Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη Λουκάς Ρίζος, Ελένη Ευαγγελοπούλου, Βάνα Κατσούλη, Γιώργος Τσιάκαλος
και Αναστάσιος Φούντας. Εκεί, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα μέλη της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης» αντάλλαξαν ευχές με τους ανθρώπους που διαμένουν στη Μονάδα, αλλά και το προσωπικό.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου της παράταξης:

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη Λουκάς Ρίζος, Ελένη Ευαγγελοπούλου, Βάνα Κατσούλη, Γιώργος Τσιάκαλος και Αναστάσιος Φούντας, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Δεκ. 2014, επισκέφθηκαν Μονάδα Ηλικιωμένων Ατόμων στο Δήμο μας.

Μίλησαν με τους συνανθρώπους μας που διαμένουν σε αυτή και αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά. Ενημερώθηκαν από το προσωπικό της Μονάδας για το έργο που επιτελείται, πρόσφεραν γλυκά και ευχήθηκαν υγεία και χαρά σε όλους. Ήταν ομολογουμένως μια πολύ ζεστή επίσκεψη και ένα ακόμη δείγμα της ευαισθησίας και ανθρωπιάς που διακρίνει τόσο τον επικεφαλής της παράταξης Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα όσο και τα στελέχη της.