Στο «Αντώνης Τρίτσης» οδηγούν απόψε οι δρόμοι του Χολαργού!


Η μεγάλη στιγμή για τις γυναίκες του Άρη Χολαργού, έφτασε. Απόψε Τετάρτη, στις 9.30 το βράδυ, οι παίκτριες του Θανάση Αδαμόπουλου, στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Γ’ ΕΣΚΑ, υποδέχονται στο «Αντώνης Τρίτσης» την ομάδα του Αγίου Θωμά, με την οποία από το ξεκίνημα της σεζόν ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο σύλλογοι είναι οι μόνοι που διατηρούν και το αήττητο, κάτι που σήμερα, για έναν από τους δύο, θα πάψει να υφίσταται. Υπενθυμίζουμε πως την άνοδο στη Β’κατηγορία εξασφαλίζουν απ’ ευθείας οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων της Γ’ ΕΣΚΑ, ενώ οι δύο δεύτεροι παίζουν
μεταξύ τους αγώνα μπαράζ, για το τρίτο και τελευταίο «εισιτήριο» που οδηγεί στον προβιβασμόΓια το αποψινό ντέρμπι, εξέδωσε ανακοίνωση και το ΔΣ του ΑΚΟ Άρη, στην οποία, αναλυτικά, αναφέρει:

«Το ΔΣ, οι προπονητές και οι παίκτριες της ομάδας του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, σας καλούν στον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΟ Αγίου Θωμά, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/12 στις 21:30. Η παρουσία των φιλάθλων της περιοχής μας θα δώσει ώθηση στις παίκτριές μας για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν αήττητες στην πρώτη θέση της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών».