Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου!

Πράξη έγινε από σήμερα ένα από αυτά που είχε δηλώσει στο «μένουμε… Χολαργό!» ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, κατά την πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο blog μας. Συγκεκριμένα, στον αέρα βρίσκεται από τη Δευτέρα (8/12) η νέα ιστοσελίδα του Δήμου
Παπάγου-Χολαργού. Η διεύθυνση παραμένει η ίδια (http://it.dpapxol.gov.gr/), αλλά η εμφάνιση του σάιτ είναι πλέον πιο φιλική, πιο λειτουργική και πιο σύγχρονη.

Πέρα από τα τελευταία νέα που εμφανίζονται στον κεντρικό τομέα, στην αριστερή στήλη μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες και τις επιτροπές του Δήμου, φόρμες υποβολής αιτημάτων και αδειών, όπως και χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας και κατάθεσης προτάσεων και παραπόνων, από πλευράς δημοτών, προς τις διοικητικές υπηρεσίες. Η αναβάθμιση της δημοτικής ιστοσελίδας θα συνεχιστεί, με μεγάλο στοίχημα τη φόρμα της διαβούλευσης, στην οποία οι δημότες Χολαργού και Παπάγου θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος στις αποφάσεις του Δήμου, μέσω του διαλόγου και των προτάσεών τους.