Συμμετοχή σε γεύμα αγάπης και ευχές από τον Κώστα Τίγκα


Σε γεύμα αγάπης που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας, συμμετείχε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού», Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Ο κ. Τίγκας, ο οποίος συνοδευόταν από το στέλεχος της παράταξης και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Χολαργού, Λουκά Ρίζο, συνέφαγε με μοναχικά άτομα της τρίτης ηλικίας, ανταλλάσοντας μαζί τους ευχές. Το γεύμα δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο του Χολαργού, ενώ, απευθυνόμενος προς τους
παρευρισκόμενους, ο κ. Τίγκας επανέλαβετην προεκλογική του δέσμευση, της διαρκούς παρουσίας κοντά στα άτομα που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, τόνισε πως θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν καταφέρουμε να κάνουμε την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας και προσφορά στο συνάνθρωπό μας. Τέλος, εν όψει των γιορτινών ημερών που διανύουμε, ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» στέλνουν τις δικές τους ευχές προς τους δημότες και τους κατοίκους Χολαργού και Παπάγου, μέσω του παρακάτω μηνύματος:

Ας δούμε τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων
το πραγματικό Νόημα της ζωής, την Αγάπη.
Ας κάνουμε  την Αλληλεγγύη  δύναμη της κοινωνίας
και προσφορά στο Συνάνθρωπό μας.


Ευχόμαστε το 2015 να φέρει Υγεία και Τύχη
και την Ελπίδα στη Χώρα μας.

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης