«Τελικός» με Αγία Παρασκευή και κοινωνική πρωτοβουλία από τον ΟΦΧ

Το μεγάλο παιχνίδι του ΟΦ Χολαργού με τη γειτονική και δεύτερη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ Αγία Παρασκευή, έφτασε. Αύριο Σάββατο (13/12), στις 3.00 το μεσημέρι, στο «Μαρκ Μαρσώ», η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται τη «Σάντα» με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει την ευκαιρία, τόσο της προσπέρασης του αυριανού αντιπάλου και της αναρρίχησης στη δεύτερηθέση του βαθμολογικού πίνακα, όσο και της διατήρησης της
διαφοράς από την πρώτη θέση, τουλάχιστον στους τρεις βαθμούς. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα δεν θα είναι μόνοι τους, αφού οι φίλοι του ΟΦΧ αναμένεται για μία ακόμη αγωνιστική να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της οδού Φανερωμένης.
Η διοίκηση του ΟΦ Χολαργού, παράλληλα, ανακοίνωσε την υλοποίηση μίας σημαντικής κοινωνικής πρωτοβουλίας, με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας καλούν, όσους ενδιαφέρονται, να προσφέρουν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του Συλλόγου (Ζακύνθου 4 & Φανερωμένης, τηλ.: 2106514734), τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΧ έχει ως εξής:
Φίλοι γονείς,

Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, σας προσκαλούμε, εφόσον έχετε τη δυνατότητα, να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία μας, προκειμένου να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε υλικά και ηθικά κάποιους συνανθρώπους μας, που πραγματικά δεινοπαθούν εξαιτίας της κρίσης.

Για τον παραπάνω σκοπό συγκεντρώνουμε στα γραφεία του Συλλόγου (Ζακύνθου 4 & Φανερωμένης, τηλ.: 2106514734) καθημερινά (18.00-20.00 – έως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014), οτιδήποτε έχει ανάγκη μια οικογένεια.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε:

Τρόφιμα (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, λάδι κ.λπ.).
Ρούχα-υποδήματα (για όλες τις ηλικίες, κυρίως βρεφικά, παιδικά, νεανικά) σε καλή κατάσταση.
Κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, κουβέρτες, λευκά είδη).
Σχολικά είδη (γενικά).
Παιχνίδια και βιβλία.
Μικροσυσκευές και είδη σπιτιού (όχι ογκώδη).

Για οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση ή διευκρίνηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους: Βαρβάρα Χαιροπούλου (γραμματεία ΟΦ Χολαργού, τηλ.: 2106514734) και Δημήτρη Μωραΐτη (Τεχνικό Διευθυντή Τμημ. ΟΦ Χολαργού, τηλ.: 6932622822).