Επίσημη συμμετοχή του Δήμου στον εορτασμό των Θεοφανείων


Την επίσημη συμμετοχή του στις τελετές εορτασμού των Θεοφανείων ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (6/1), ο Δήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, θα παραστούν στο Μεγάλο Αγιασμό, στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, όπου στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η
τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, στο Μεγάλο Πάρκοτης περιοχής.

Στο Μεγάλο Αγιασμό που θα τελεστεί στον καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, θα παραστεί εκπρόσωπος του Δημάρχου, μαζί με τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού. Ο Μεγάλος Αγιασμός, φυσικά, θα τελεστεί και στις υπόλοιπες τρεις ενορίες του Δήμου, της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Γεωργίου.

Επειδή τη σχετική επίσημη ανακοίνωση την αντλήσαμε από την επίσης επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook, αξίζει να εστιάσουμε και στο σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εν λόγω ανάρτηση, από τη χρήστη Titi Likouri.

Σε αυτό, η -προφανώς- κάτοικος του Χολαργού, ζητά, με το δικό της τρόπο, από τους ανθρώπους του Δήμου, πέρα από τη συμμετοχή σε τελετές και εκδηλώσεις, να ενδιαφερθούν περισσότερο για την καθαριότητα και το φωτισμό των δρόμων της πόλης μας.

Η καθαριότητα το τελευταίο τετράμηνο στο Χολαργό σαφώς και έχει βελτιωθεί, σε σχέση με την τετραετία Ξύδη όπου η πόλη είχε αφεθεί στο έλεος του Θεού, αλλά όταν οι δημότες και οι κάτοικοι μιλούν, σχολιάζουν ή αποζητούν, ο Δήμος οφείλει να ακούει και να παρεμβαίνει, δίνοντας τις λύσεις.

Το «μένουμε… Χολαργό!» δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά. Βρίσκεται από την πρώτη στιγμή, με το δικό του επίπεδοτρόπο και κύρος, στο πλευρό όλων των Χολαργιωτών, τόσο ως μέσο προβολής των θεμάτωνπου τους απασχολούν, όσο και ως δίαυλος επικοινωνίας με τη Δημοτική Αρχή. Το έχετε ήδη αγκαλιάσει, το έχετε ήδη σηκώσει στα ύψη, σας ευχαριστούμε και ακόμη είμαστε… στην αρχή!