Εργαζόμενοι και εθελοντές στο επίκεντρο του πρωτοχρονιάτικου μηνύματος του Κώστα Τίγκα

Ευχαριστίες και ευχές προς τους εργαζόμενους και τους εθελοντέςτου Δήμου απευθύνει, μέσω του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού», Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Ο κ. Τίγκας, παράλληλα, προτείνει την καθιέρωση της Ημέρας του Εργαζόμενου, του Εθελοντή και της Αλληλεγγύης, προς τιμήν εκείνων που, στερώντας πολύτιμο χρόνο από τους ίδιους και τις οικογένειές τους, προσφέρουν εθελοντικά ή και υπεράνω των δυνατοτήτων τους, για το καλό όλων μας. Αναλυτικά, το μήνυμα
του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, έχει ως εξής:

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της παράταξης θέλουν από καρδιάς να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχές, για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και τον Καινούργιο χρόνο, προς όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Δήμου μας, από οποιαδήποτε θέση και αν προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους στο Δήμο γιατί σε πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις υπερέβησαν τις δυνατότητές τους, καλύπτοντας έτσι την αισθητή έλλειψη προσωπικού, προς όφελος βεβαίως  των συνδημοτών μας. Επίσης τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε κοντά τους για να στηρίξουμε και υποστηρίξουμε οποιαδήποτε λογική και δίκαιη διεκδίκησή τους.

Μια άλλη σημαντική ενότητα προσφοράς με εξαιρετικά σπουδαίο έργο που θέλουμε να ευχαριστήσουμε είναι οι εθελοντές. Είναι πράγματι πολύ σπουδαίο το έργο τους αν αναλογισθούμε ότι καλύπτουν δραστηριότητες προσωπικού του Δήμου που θα έπρεπε να υπάρχει αλλά λόγω στενότητας δεν υπάρχει. Επίσης οτιδήποτε προσφέρουν το κάνουν από μεράκι και στερώντας πολύτιμο χρόνο από τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Πιστεύουμε ότι για να δώσουν οι εθελοντές αυτά που οι ίδιοι θα ήθελαν χρειάζεται η αναδιοργάνωσή τους με μαζικότητα, στελέχωση και αιρετό όργανο για την αποτελεσματικότερη προσφορά τους.

Πρέπει κάποτε ο Δήμος μας να τιμήσει έμπρακτα αυτούς τους ανθρώπους καθιερώνοντας την Ημέρα του Εργαζόμενου, του Εθελοντή και της Αλληλεγγύης.

«ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ» «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»
«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» σε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ