Ευχαριστίες από την Ένωση Επιστημόνων και τον Κώστα Τίγκα

Όλους όσοι ενίσχυσαν το φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός», το τριήμερο 12-14/12, ευχαριστούν δημόσια το ΔΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης και Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, όσοι συνέδραμαν, είτε με την απλή συμμετοχή τους στο bazaar, είτε με την προσφορά σε αυτό αγαθών, έδωσαν τη δυνατότητα
της ουσιαστικής ενίσχυσης των οικογενειών που η Ένωση ανελλιπώς στηρίζει τα τελευταία τρία χρόνια.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επιστημόνων, έχεις ως εξής:

Ευχαριστίες για την Ενίσχυση
ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ « Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ », θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Συνανθρώπων μας  που μέλη και αυτοί μιας κοινωνίας που στενάζει ηθικά και υλικά δυσκολεύονται ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα.

Με τη δική σας ουσιαστική ενίσχυση είτε αυτή εκφράσθηκε με τη συμμετοχή σας στο ΒAΖΑΑR ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που κάναμε στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014, είτε με την προσφορά τροφίμων, μας δώσατε τη δυνατότητα να συνδράμουμε τις οικογένειες που ανελλιπώς υποστηρίζουμε όπως κάνουμε  τα τρία τελευταία χρόνια.

Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχισθεί όσο οι συνθήκες για μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας είναι άθλιες και δυστυχώς θα  έχουν ακόμη την ανάγκη μας. Μπροστά σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας.

Να θυμόμαστε ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που περιμένουν τη βοήθειά μας. Ας προσπαθήσουμε.

ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.