Ο νέος ύμνος του ΟΦ Χολαργού ακούγεται αποκλειστικά στο «μένουμε… Χολαργό!»

Για έναν αθλητικό σύλλογο, ο ύμνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εμπνέει, συγκινεί, καθοδηγεί, εξιτάρει. Κάθε Σαββατοκύριακο, στη Λεωφόρο, στο «Καραϊσκάκης», στο ΟΑΚΑ, στην Τούμπα, στο «Βικελίδης» και σε κάθε γήπεδο, οι ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους του ύμνου τους. Εκείνου του ύμνου, που βγαίνει αυθόρμητα μέσα από τη φωνή του κάθε οπαδού και του κάθε φιλάθλου. Του ύμνου που αποτελεί το σήμα κατατεθέν
για τον κάθε σύλλογο. Έναν τέτοιο ύμνο, διαθέτει πλέον και το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο του ΔήμουΠαπάγου-Χολαργού, ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού!

Η ποδοσφαιρική ομάδα που ιδρύθηκετο 1947 από φίλαθλους Χολαργιώτες, με πρωτοστάτη τον ανταποκριτή της γαλλικής εφημερίδας Le Monde στην Αθήνα και κάτοικο Χολαργού, Μαρκ Μαρσώ, εκτός από ιστορικό λογότυπο, πιστούς φίλους και όμορφο στάδιο, διαθέτει πια και τον δικό της ξεχωριστό ύμνο!

Σε σύνθεση και ερμηνεία Κίμωνα Πολλάτου και στίχους Κώστα Παπαγεωργίου, δύο πασίγνωστων δηλαδή Χολαργιωτών, ο ύμνος του ΟΦΧ ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να γράψει τη δική του ιστορία.

Τα πολλά λόγια, όμως, είναι φτώχια. Δυναμώστε τα ηχεία του υπολογιστή σας και απολαύστε την πολύ όμορφη δημιουργία του Κίμωνα και του Κώστα, για όλα τα παιδιά του Χολαργού και της αγαπημένης τους ομάδας!