Σημαντικές διακρίσεις για το ΓΑΣΧ στην Ηλιούπολη και κοπή βασιλόπιτας στις 8/2

Τρία ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, στο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην Ηλιούπολη, από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος επτά αθλήτριες του συλλόγου της πόλης μας, με τη Δήμητρα
Καραγιάννη, στην κατηγορία Παγκορασίδων, να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι και στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία Κορασίδων, η Κατερίνα Παγουλάτου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στις κορίνες και το χάλκινο στο σύνθετο ατομικό, καταλαμβάνοντας, επίσης, την 4η θέση στη μπάλα και στο σχοινάκι.

Στην ίδια κατηγορία, η Αλίκη Βαρκάδου κατετάγη στις κορίνες, στο σύνθετο ατομικό και στη μπάλα.

Στις Νεάνιδες, η Φρόσω Χαρίτου πλασαρίστηκε στην 7η θέση του στεφανιού και στην των κορινών.

Η ομάδα του ΓΑΣ Χολαργού, επίσης, αποτελούμενη από τις Φρόσω Χαρίτου, Λεώνη Κάμπλιτζ-Παναγιωτοπούλου, Μελίνα Δουλγερίδη, Χαρά Παπαγεωργίου και Πολυξένη Ταλιέρη, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στο σύνθετο ατομικό και στο ανσάμπλ.

Το ΔΣ του ΓΑΣΧ συγχαίρει τις αθλήτριες του συλλόγου, καθώς και τις προπονήτριες Νέλη Ασένοβα, Δήμητρα Ανδρέου, Έλλη Τζόβα και Σοφία Γαλάνη και τους εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο διεθνή αγώνατους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού. Η εκδήλωση θα συνοδευτεί και από την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των αθλητών και αθλητριών, όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.