Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ηλία Αποστολόπουλου

Τη βοήθεια στο συνάνθρωπο θέτει ως πρωταρχικό στόχο για τη νέα χρονιά, μέσω του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του προς τους δημότες και τους κατοίκους Χολαργού και Παπάγου, ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «οφείλουμε να κάνουμε την έννοια της προσφοράς, πράξη  της καθημερινότητάς μας και να προσφέρουμε απλόχερα τα δώρα της αγάπης και της καλοσύνης».

Ακολουθεί, αναλυτικά, το μήνυμα του Ηλία Αποστολόπουλου:

Φίλες και φίλοι,

Το 2014 μας αποχαιρέτησε αφήνοντας πίσω του, πολλές εμπειρίες, πολλές καλές αλλά και πολλές κακές στιγμές.

Ας υποδεχτούμε το 2015 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς, για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό, με τις ανθρώπινες αξίες στον πυρήνα του.

Τη νέα χρονιά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οφείλουμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας μας,  τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Οφείλουμε να κάνουμε την έννοια της προσφοράς, πράξη  της καθημερινότητάς μας και να προσφέρουμε απλόχερα τα δώρα της αγάπης και της καλοσύνης.

Με πίστη και ελπίδα, εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει σε όλους μας υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Να φέρει ελπιδοφόρα προοπτική για τους νέους, αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας και περισσότερη ανθρωπιά.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και ευλογημένα.