Ζωντανός ο ΓΑΣ Χολαργού, παρά την ήττα στη Μεταμόρφωση


Την πρώτη του ήττα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΠΑΑΑ γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού. Τα κορίτσια του Ανδρέα Γερονίκου, αν και πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι στη Μεταμόρφωση, τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, γνωρίζοντας και δεύτερη
ήττα στη σεζόν από τη Δεξαμενή, αυτή τη φορά με 3-2 σετ.

Ωστόσο, ο βαθμός που απέσπασε ο ΓΑΣΧ στο Νέο Κλειστό της Μεταμόρφωσης, τον διατηρεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα πόντο πάνω από το σύλλογο του Αγίου Στεφάνου, τον οποίο και υποδέχεται στο «Αντώνης Τρίτσης», την επόμενη Τετάρτη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ουσιαστικά και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το επερχόμενο ματς αποκτά χαρακτήρα τελικού, καθώς, με καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1), ο ΓΑΣ Χολαργού «κλειδώνει» την τρίτη θέση και το δικαίωμα συμμετοχής στη β’ φάση, εκεί όπου θα λάβουν μέρος οι τρεις πρώτες ομάδες των τριών ομίλων της Β’ ΕΣΠΑΑΑ, με τελικό έπαθλο για τους τρεις πρώτους συλλόγους, την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Την ήττα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, γνώρισε και ο Τεύκρος, με τον Ηρακλή Χαλκίδας να περνά νικηφόρα από το κλειστό του Χολαργού, επικρατώντας με 0-3 σετ. Την επόμενη εβδομάδα, η δεύτερη Γυναικεία ομάδα βόλεϊ της πόλης μας ταξιδεύει στη Νότια Εύβοια, για το παιχνίδι με την ουραγό Κύμη, απέναντι στην οποία, στο αντίστοιχο ματς του α γύρου, ο Τεύκρος είχε πετύχει την πρώτη νίκη στη σύντομη ιστορία του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11η αγωνιστική)
1) Απόλλων Αθηνών 30 (32-7)
2) Δεξαμενή Μεταμόρφωσης 29 (31-8)
3) ΓΑΣ Χολαργού 24 (28-12)
4) Άγιος Στέφανος 23 (26-12)
5) Ηρακλής Χαλκίδας 14 (18-22)
6) Θρακομακεδόνες 9 (12-26)
7) Τεύκρος 3 (3-30)
8) Κύμη 0 (0-33)