Κάτοικοι Χολαργού προς την ΕΛ.ΑΣ., μέσω του «μένουμε… Χολαργό!»: «Προστατέψτε μας!»


Το μεγαλύτερο θέμα των ημερών στο Χολαργό δεν είναι άλλο, από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπής σωληνώσεων από τις πιλοτές των πολυκατοικιών, κατά τις βραδινές ώρες. Προκειμένου να πουλήσουν στη συνέχεια τους σωλήνες για το χαλκό τους, οι δράστες δεν διστάζουν να εισβάλλουν στους κήπους και        τις        πιλοτές        των
πολυκατοικιών, σε ώρες που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βρίσκεται εντός σπιτιού και κοιμάται. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς μπορεί εύκολα να προκληθεί πυρκαγιά από την πιθανή διαρροή του φυσικού αερίου.

Δύο πολυκατοικίες της οδού Αρτέμιδος, μία της οδού Κατσιμπίρη και μία της οδού Υμηττού, μπήκαν τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο των επιτήδειων, με τους ενοίκους να δηλώνουν μέσω του «μένουμε… Χολαργό!» την αγανάκτησή τους, εκφράζοντας, παράλληλα, την έκκλησή τους προς την Ελληνική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού, για παροχή έμπρακτης προστασίας. Ιδίως η περιοχή του Κάτω Χολαργού, στην οποία βρίσκεται και το Αστυνομικό Τμήμα, φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο των δραστών, αφού, μέσα σε μία εβδομάδα, έδρασαν για δύο συνεχόμενα βράδια στη μία εκ των δύο πολυκατοικιών της Αρτέμιδος, ενώ την αμέσως επόμενη βδομάδα στη δεύτερη!

Σημειώνεται, επίσης, πως η πολυκατοικία της Υμηττού από την οποία εκλάπησαν οι σωλήνες, βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα. Όπως και να ‘χει, καλό είναι να έχετε όλοι το νου σας, να κλειδώνετε ακόμη και τις αυλόπορτες και να ειδοποιείτε αμέσως το 100, σε περίπτωση που ανά πάσα στιγμή αντιληφθείτε πως πέφτετε θύμα κλοπής.