Με παρελθόν, παρόν και μέλλον η εορταστική εκδήλωση του ΚΟ Χολαργού


Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, αθλητών, παλαιμάχων, γονέων και φίλων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (14/2) η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ανδρικής  ομάδας  μπάσκετ  της
πόλης μας, του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού. Όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν αθλητές του συλλόγου για τις επιτυχίες τους εντός κι εκτός παρκέ, αλλά και παλαίμαχοι αθλητές, οι οποίοι μίλησαν με συγκινητικά λόγια για τον ΚΟΧ. Επίσης, διεξήχθη λαχειοφόροςαγορά με πλούσια δώρα. Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν η εορτάζουσα, λόγω γενεθλίων, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΟΧ, Ειρήνη Κουμουτσέα και ο αθλητής της ομάδας Νέων (Under22) του συλλόγου και φοιτητής Ιατρικής, Γιάννης Μπαλτάς.

Αναλυτικά, βραβεύτηκαν:

Για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα, οι παλαίμαχοι:

Γιώργος Τσιώμος (ήρθε στον ΚΟΧ από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και αγωνίστηκε από το 2001 μέχρι το 2011), ο οποίος βραβεύτηκε από το Δημήτρη Καλκάνη.

Αντώνης Αγγελής (ήρθε στον ΚΟΧ από το ΒΑΟ και αγωνίστηκε από το 2000 μέχρι το 2008), ο οποίος βραβεύτηκε από το Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρη Τούτουζα.

Μιχάλης Τζαγκαράκης (ήρθε στον ΚΟΧ από τον Αιγέα και αγωνίστηκε από το 1999 μέχρι το 2008), ο οποίος βραβεύτηκε από τον Άγγελο Ρουμπέα.

Γιάννης Γεωργικόπουλος (αγωνίστηκε στον ΚΟΧ τη σεζόν 2003-2004 και διετέλεσε χρέη προπονητή από το 2004 μέχρι το 2007. Έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στον Απόλλωνα Πάτρας, στη Μπιέλα, στη Λάρισα, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα Εφήβων), ο οποίος βραβεύτηκε από το Θεόδωρο Σμυρλιάδη.

Για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι αθλητές:

Στέφανος Αβραμίδης (Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ), Δημήτρης Κωνσταντούλας (Μητροπολιτικό Κολλέγιο), Θοδωρής Ρουμπέας (Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ), Γιάννης Τσουβελεκάκης (Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ΟΠΑ), Γιώργος Χατζημιχαήλ (Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ), Δημήτρης Αγγέλου (Επιστημών Διατροφικής Διαιτολογίας), Χριστόφορος Βλάχος (Γεωλογίας ΕΚΠΑ) και Βαγγέλης Βαρουξάκης (Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ), οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, Μιχάλη Τράκα.

Η ομάδα Νέων (Under22), για την κατάκτηση της 2ης θέσηςστο πρωτάθλημα U22 της ΕΣΚΑ, η οποία βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο.

Η ομάδα Παίδων, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά Christmas Basketball Cup του Sports Camp Λουτρακίου, η οποία βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του ΚΟΧ, Δημήτρη Τσουβελεκάκη.