Νέα καταγγελία για κλοπή σωλήνων χαλκού και η επίσημη θέση της Αστυνομίας

Και η κλοπή χάλκινων σωληνώσεων από τις πολυκατοικίες του Χολαργού, καλά κρατεί. Νέο κρούσμα και νέα   καταγγελία  δημότη   στο
«μένουμε… Χολαργό!» είχαμε την περασμένη Τρίτη (10/2), αυτή τη φορά από πολυκατοικία της οδού Βουτσινά. Μία ακόμη γειτονιά του Κάτω Χολαργού στο στόχαστρο των δραστών, μετά από εκείνες της Αρτέμιδος, της Κατσιμπίρη και της Υμηττού.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, οι εισβολείς δρουν πάνω από μία φορά στην ίδια πολυκατοικία, καθώς, όπως συνέβη στην περίπτωση της οδού Αρτέμιδος, το ίδιο είχαμε και στη Βουτσινά, με τον καταγγέλλοντα αναγνώστη του «μένουμε… Χολαργό!», Μ. Π., να αναφέρει πως οι επιτήδειοι έδρασαν για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, στο σπίτι όπου διαμένει!

Από την πλευρά μας, πέρα από την προβολή και τη γνωστοποίηση του θέματος, αλλά και τις συμβουλές που σας δώσαμε μέσα από την προηγούμενη σχετική ανάρτηση, δεν είχαμε παρά να επισκεφθούμε αυτοπροσώπως το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργού, για να πάρουμε και τη δική του άποψη επί του θέματος.

Όπως μας τόνισε, το φαινόμενο είναι συχνό και έχει παρατηρηθεί και στις γειτονιές της οδού Ναυαρίνου και της πλατείας Φανερωμένης. Υπάρχουν δύο κατηγορίες… εισβολέων. Εκείνοι που δρουν κατά τις νυχτερινέςώρες, όταν ο κόσμος κοιμάται, αλλά και εκείνοι που δρουν τις πρωινές ώρες, αμέσως μόλις οι κάτοικοι αναχωρήσουν για τις δουλειές τους.

Παρά τη σημαντική έλλειψη οχημάτων και περιπολιών, αυτό που πρέπει να κάνουν άμεσα όλοι όσοι πέφτουν θύματα κλοπής, είναι να το καταγγέλλουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού και στα τηλέφωνα 2106563820 και 2106563845, προκειμένου η Αστυνομία να λαμβάνει γνώση του γεγονότος και να σχεδιάζει τις κατάλληλες περιπολίες.