Σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο και η τελευταία προσπάθεια εκλογής Συμπαραστάτη


Την 5η τακτική του συνεδρίαση για το 2015 πραγματοποιεί απόψε, στις 6.00 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Τέσσερα είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν, με πρώτο και κυριότερο εκείνο της τρίτης και τελευταίας προσπάθειας για εκλογή Συμπαραστάτητου Δημότη και της Επιχείρησης. Τελευταίας,     διότι     αν     δεν
υπάρξει εκλογή ούτε και σήμερα, αυτό θα σημαίνει πως η παράταξη του Δημάρχου δεν διαθέτει τη δυνατότητα συσπείρωσης γύρω από τον εκλεκτό του Ηλία Αποστολόπουλου, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε προσπάθεια εκλογής, είτε στο άμεσο, είτε στο απώτερο μέλλον, να μην έχει καμία τύχη.

Συν τοις άλλοις, ο θεσμός του Συμπαραστάτη, εφόσον ενεργοποιηθεί, θα κοστίζει τουλάχιστον 1.500 ευρώ μηνιαίως, που θα πρέπει να καταβάλλονται ως αντιμισθία στον κάτοχο της θέσης, χρήματα τα οποία, από το Σεπτέμβριο του 2011, μέχρι και σήμερα, διάστημα στο οποίο δεν υπάρχειΣυμπαραστάτης σε Χολαργό και Παπάγου, ο Δήμος μας τα γλιτώνει.

Υποψήφιοι για τη θέση στις σημερινές εκλογές, θα είναι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, που έχει και τη στήριξη του Ηλία Αποστολόπουλου, η Ελένη Παμπουνάκη και ο Μάκης Βραχιολίδης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν, αναλυτικά, ως εξής:

1) Εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

2) Έγκριση Απολογισμού του Ν.Π. «ΔΟΚΜΕΠΑ», έτους 2014.

3) Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας φόρτισης κινητών τηλεφώνων και πινακίδας ηλεκτρονικής διαφήμισης.

4) Εξέταση αιτήματος της εταιρείας Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΙΚ. ΡΩΙΜΠΑ Ο.Ε.