Θεματικοί κύκλοι και προγραμματισμένες εκδηλώσεις από το Σύλλογο Γυναικών Χολαργού-Παπάγου

Συζήτηση με θέμα «Η εξέλιξη της γης και η εμφάνιση του ανθρώπου» και εισηγήτρια την PhDΚυτταρικής Βιολογίας, Μαργαρίτα Ζαχαρόγιαννη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, από το Σύλλογο Γυναικών Χολαργού-Παπάγου, ο οποίος προγραμματίζει  μία σειρά από
εκδηλώσεις, στις οποίες ξεχωρίζει η εκδήλωση-αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στα γραφεία του Συλλόγου, στον αριθμό 64 της οδού Βουτσινά.


Αναλυτικά, το ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του Συλλόγου, έχει ως εξής:

Ενημέρωση-Πρόσκληση

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει την προσπάθεια, παράλληλα με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, να καταχτήσουμε ό,τι καλύτερο δημιούργησαν οι προηγούμενες γενιές, από την επιστημονική γνώση, την πολιτιστική κληρονομιά, την ιστορία, την παράδοση, για να αντιμετωπίσουμε το παρόν και να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Φλεβάρη, συζήτηση με θέμα: «Η εξέλιξη της γης και η εμφάνιση του ανθρώπου», με εισηγήτρια την Μαργαρίτα Ζαχαρόγιαννη, PhDΚυτταρικής Βιολογίας.

Θα ακολουθήσει κάθε Δευτέρα στις 7 μ.μ. στα γραφεία μας, Βουτσινά 64, ο θεματικός κύκλος: «Κι όμως η κοινωνία αλλάζει».
  • Πρώτο θέμα συζήτησης, τη Δευτέρα 2 Μάρτη, 7 μ.μ., είναι: «Η πρώτη ανθρώπινη κοινωνία».
  • Την Κυριακή 1η Μάρτη, στις 7 μ.μ., τιμάμε τους αγώνες των αγωνιζόμενων γυναικών όλου του κόσμου, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην 8η Μάρτη. Θα γίνει προβολή ταινίας και συζήτηση.
  • Την Κυριακή 15 Μάρτη στις 7 μ.μ., στα γραφεία μας, θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, με ομιλήτρια τη φιλόλογο Πηγή Χατζή, με βίντεο-αφιέρωμα και αναγνώσεις.

Συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικής και Ρωσικής γλώσσας που γίνονται στα γραφεία μας κάθε Τρίτη 7 μ.μ. και Πέμπτη 6 μ.μ. αντίστοιχα.

Για το επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε και θα ανακοινώσουμε:
  • εκδηλώσεις και δραστηριότητες που αφορούν στα ζητήματα της ανεργίας, της παιδείας, της υγείας,
  • ξεναγήσεις και επισκέψεις σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους,
  • κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις.