Τις εθελόντριες της ενορίας τιμά ο Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης


Τη μνήμη της προστάτιδός του, Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίαςκαι μαζί, την προσφορά των πολυάριθμων εθελοντριών του, τιμά σήμερα Τετάρτη 18 και αύριο Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Απόψε, στις 5.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Εσπερινός της Αγίας, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης,  ενώ
αύριο, στις 7.00 π.μ., ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, στο παρεκκλήσιο της ενορίας, στον υπόγειοχώρο του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Σήμαντρο» (Ελ. Βενιζέλου 59α).

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί Αρτοκλασία και θα ακολουθήσει, στο Αρχονταρίκι του «Σημάντρου», στον 1ο όροφο του κτιρίου, η κοπή της Αγιοβασιλόπιταςτου Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Παράλληλα, θα προσφερθεί κέρασμα προς τιμήν των εθελοντριών κυριών που συγκροτούν το ΔΣ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, των κυριών της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, των κυριών που πραγματοποίησαν το φετινό Έρανο της Αγάπης και των κυριών που καθημερινά ετοιμάζουν το φαγητό που προσφέρεται από το Ενοριακό Συσσίτιο, στις οποίες θα προσφερθεί και αναμνηστικό συμβολικό δώρο.