«Τριτώνει» η εκλογή του Συμπαραστάτη την επόμενη (27/2) Παρασκευή

Μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες για εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, την επόμενη Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, έρχεται η τρίτη και πιθανότατα τελευταίαπροσπάθεια εκλογής προσώπου           για            το
συγκεκριμένο θεσμό. Τελευταία, διότι, ο Δήμος είναι εκ του Νόμου υποχρεωμένος να επαναλάβει με νέα προκήρυξη τη σχετική εκλογική διαδικασία εντός εξαμήνου, κάτι που θα συμβεί την Παρασκευή (27/2), ωστόσο, εάν και τότε δεν υπάρξει… άσπρος καπνός από το φουγάρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, η υπόθεση «Συμπαραστάτης» σε Χολαργό και Παπάγου θα μπει οριστικά στο «ψυγείο».

Κάτι που συνέβη και κατά την περίοδο 2012-2014, αμέσως μετά, δηλαδή, από την αποτυχία αναρρίχησης του Αντώνη Πολύδωρα στο εν λόγω πόστο, ύστερα από την παραίτηση του Χαράλαμπου Σκούρτη.

Εκλεκτός του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, για τη θέση, παραμένει ο Παπαγιώτης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ενώ κατά την τετραετία 2011-2014 ήταν εκλεγμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, με το συνδυασμό «Νέα Πορεία» του πρώην Δημάρχου, Βασίλη Ξύδη.