Αναγνωρίστηκε το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Χολαργό


Στην αναγνώριση του θύματος του άγριου φονικού που συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης (3/3), στο κεντρικό πάρκο του Χολαργού, προχώρησε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για 37χρονο Έλληνα, κάτοικο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν εργαζόταν και  έμενε  μαζί με τη
μητέρα του. Το θύμα, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια των μαθητών του 1ου Λυκείου Χολαργού, δεν είχε απασχολήσει τις αρχές ούτε για τροχαία παράβαση, ενώ, όπως τόνισε στους αστυνομικούς η μητέρα του, ο γιος της ήταν ένα παιδί ευαίσθητο και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Το μοιραίο πρωινό τής είπε ότι θα πήγαινε μια βόλτα στο πάρκο του Χολαργού, όπως συνήθιζε να πηγαίνει. Αυτή, ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε.

Αν και ο μυστηριώδης δράστης, ο οποίος κάρφωσε το μαχαίρι πέντε φορές στο στήθος του άτυχου άνδρα για να του πάρει τη ζωή, φρόντισε πριν φύγει να εξαφανίσει οτιδήποτε κουβαλούσε πάνω του το θύμα, εντούτοις οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να λύσουν το γρίφο και να φθάσουν στην ταυτότητά του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζονται.