ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: «Παραμένουμε ενωμένοι»


Συνάντηση ενημέρωσης και οργάνωσης σε ομάδες δράσεις είχαν την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής ΚίνησηςΠαπάγου-Χολαργού. Η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου είναι μία από τις ελάχιστες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου που παραμένει ενωμένη     και      «ζωντανή»,
χωρίς να εκφράζει απλά και μόνο τον αρχηγό της και προς την κατεύθυνση αυτή σκοπεύει να κινηθεί και στο μέλλον. Σύμφωνα με τον επικεφαλής, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, μέχρι τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και τα ονόματα των στελεχών που θα πλαισιώσουν τις ομάδες δράσεις της παράταξης.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, έχει ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Συνάντηση Στελεχών

Την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της Κίνησης, επί της οδού Μπουμπουλίνας 7 στο Χολαργό, ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής κ. Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς λειτουργίας της ομάδας του συνδυασμού και είχε σκοπό αφενός τη λεπτομερή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού και την πορεία των Δημοτικών θεμάτων, αφετέρου τη συζήτηση και τις απόψεις των μελών για κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν.

Μετά την έγκριση του οργανογράμματος τα στελέχη δήλωσαν σε ποια Ομάδα Δράσης θα επιθυμούσαν να ενταχθούν. Η στελέχωση των Ομάδων Δράσης θα ολοκληρωθεί εντός του μηνός Μαρτίου. Ακολούθησε λεπτομερής ενημέρωση των στελεχών, για τη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Αττικής -εκλεγμένο μέλος της οποίας είναι ο Επικεφαλής της παράταξης- με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βούτση.

Στη συνέχεια έγινε μια πρώτη συζήτηση επί ενός ιδιαίτερα σημαντικού ζητήματος, που είναι η δημιουργία ενός Κοινωνικού Φορέα Αλληλεγγύης. Η συζήτηση έγινε επί ενός σχεδίου συστατικού κειμένου και θα επαναληφθεί σε επόμενη συνάντηση της παράταξης. Ευθύς ως αποφασισθεί η συγκρότησή του θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις.

Από όλα τα στελέχη που παρέστησαν δηλώθηκε η βούλησή τους να παραμείνουμε ενωμένοι, κρίνοντας και ελέγχοντας τη δημοτική αρχή και προτείνοντας τις δικές μας λύσεις, προκειμένου να ασκήσουμε αποτελεσματική αντιπολίτευση.

Οι λύσεις που θα προτείνουμε θα χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και μοναδικότητα, θα είναι για το καλό των συνδημοτών μας στη διάθεση των οποίων είμαστε ΠΑΝΤΑ και για τα ΠΑΝΤΑ.