«Χρυσές» οι Χελά, Αλούπη, Πράττη, Κανελλοπούλου, Χριστοπούλου, Ποταμιανάκη Σ. & Ε. του ΓΑΣ Χολαργού στην Τσεχία!


Με τη συμμετοχή 300 αθλητριών από 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 10 αθλητριών του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 13-15 Μαρτίου, στο Ζλιν της Τσεχίας, το 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αεροβικής Γυμναστικής. Τα κορίτσια του ΓΑΣΧ επέστρεψαν από τους αγώνες   με   πολλά    μετάλλια,
αλλά και πολλές σημαντικές και όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αθλητριών του ΓΑΣ Χολαργού, έχουν ως εξής:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ το Τρίο Κορασίδων, με τις Αλούπη Ελισσάβετ, Πράττη Χριστίνα, ΚανελλοπούλουΑναστασία.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ η Πεντάδα Νεανίδων, με τις Χελά Μελίνα, Ποταμιανάκη Στέλλα, Ποταμιανάκη Ελένη, Χριστοπούλου Βασιλική, Παρασκευοπούλου Ξένια.


ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ η Πεντάδα Κορασίδων, με τις ΑλούπηΕλισσάβετ, Πράττη Χριστίνα, Κανελλοπούλου Αναστασία, Δέμη Αναστασία, ΧρήστουΚωνσταντίνα.


ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ το Τριο Νεανίδων, με τις Χριστοπούλου Βασιλική, ΠοταμιανάκηΣτέλλα, Ποταμιανάκη Ελένη.

Το ΔΣ του ΓΑΣΧ συγχαίρει για μία ακόμη φορά τα κορίτσια του Συλλόγου, τα οποία αποδεικνύουν διαρκώς πως η σκληρή δουλειά, η προσπάθεια, η υπομονή και η επιμονή, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρνουν. Ταυτόχρονα, πολλά συγχαρητήρια δίνονται και στους προπονητές, Δημήτρη Πολύζο και Πέγκυ Κιούση, για τη δουλειά και τη στήριξή τους. Τέλος, ο ΓΑΣ Χολαργού ευχαριστεί και τους γονείς των κοριτσιών, οι οποίοι στηρίζουν και τα παιδιά τους, αλλά και τον ίδιο το Σύλλογο, εξίσου.