«Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» και στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου, σχετικά με το πρόγραμμα «Ηλεκτρικόρεύμα για όλους», το οποίο αποσκοπεί στη χωρίς κόστος επανασύνδεση του ρεύματος στα νοικοκυριά όπου έχει γίνει διακοπή, λόγω οφειλών, εξέδωσε σήμερα Τρίτη, 10/3, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος. Μέσω του σχετικού Δελτίου γίνεται γνωστό πως, εφόσον οι οφειλέτες προχωρήσουν σε ρύθμιση  των
χρεών τους, στη συνέχεια η Περιφέρεια Αττικής θα αναλαμβάνει την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, καταβάλλοντας στον πάροχο έως 360 ευρώ, ανά παροχή που έχει διακοπεί.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου που φέρει την υπογραφή του Δημάρχου, έχει ως εξής:

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου ότι το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή ρεύματος και τα οποία, αφού προχωρήσουν σε ρύθμιση της οφειλής τους με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (π.χ. ΔΕΗ), μπορούν να καταθέτουν στην Περιφέρεια Αττικής τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω.

Στη συνέχεια, η Περιφέρεια αναλαμβάνει την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, καταβάλλοντας στον πάροχο έως 360 ευρώ, ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που έχει διακοπεί.

Οι πολίτες που επιθυμούν να λάβουν επιδότηση για το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους», θα πρέπει να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις τους στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα, Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεσογείων 448Α, Τ.Κ. 15342. Τηλ.213-2100563, 213-2100587,-588, -590, -591, -592, -593.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Ρύθμιση οφειλής με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (π.χ ΔΕΗ) ή αίτημα στη ΔΕΗ για ρύθμιση της οφειλής.

2. Αστυνομική ταυτότητα του ατόμου, στο όνομα του οποίου είναι η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.

3. Εντολή διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, για τη συγκεκριμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

4. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης 2014 (για τα εισοδήματα του 2013) του προσώπου, στο όνομα του οποίου είναι η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος ή του/της συζύγου του.

Ο Δήμαρχος

Ηλίας Αποστολόπουλος