ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Οι διακρίσεις των κοριτσιών του ΓΑΣΧ αποτελούν μεγάλη τιμή για το Δήμο μας»


Ανακοίνωση με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, εξέδωσε την Πέμπτη, 19/3, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος, πέρα από τις αθλήτριες, συγχαίρει και τις οικογένειές τους, καθώς και τους προπονητές και όσους εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κάθε αθλητικό σύλλογο, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως οι διακρίσεις των κοριτσιών της ρυθμικής γυμναστικής του ΓΑΣ Χολαργού, αποτελούν μεγάλη τιμή για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, έχει ως εξής: «Εκφράζω  τα   θερμά   μου  συγχαρητήρια
στις αθλήτριες του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, για τις πολύ σπουδαίες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αεροβικής Γυμναστικής στην Τσεχία, αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Οι διακρίσεις των κοριτσιών αποτελούν μεγάλη τιμή για το Δήμο μας και μας γεμίζουν υπερηφάνεια και αισιοδοξία.

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεί πλάι στις αθλήτριες και τους αθλητές της πόλης μας, αρωγός στις προσπάθειές τους, γιατί ο αθλητισμός και τα νέα παιδιά είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Χολαργού με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και σε οτιδήποτε κάνουν στη ζωή τους.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στις οικογένειες των αθλητριών, τους προπονητές τους, αλλά και όλους εκείνους που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αθλητικούς συλλόγους και καταφέρνουν να κρατούν σε υψηλό επίπεδο τον αθλητισμό στην πόλη μας».