Κοσμοσυρροή στο «Μαρκ Μαρσώ», στη φιλική ημερίδα του ΓΑΣΧ

Με τους αθλητές και τους γονείς-θεατές να κατακλύζουν το Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίουη φιλική ημερίδα στίβου, μεταξύ των σωματείων ΓΑΣ Χολαργού, ΟΑΚ Αίγινας, ΓΣ Ερμής Ιλίου, ΑΕΜ Αμεινίας ο Παλληνεύς, ΑΟ Φιλοθέη Μαγούλας και ΓΣ Δροσιάς. Με σύμμαχο  τον  καλό  καιρό,  τα
544 παιδιά, ηλικίας 4 έως 14 ετών, αγωνίστηκαν στα 30μ. με ελιγμούς και διαπέραση εμποδίων, ενώ ακολούθησε παιχνίδι με μορφή σκυταλοδρομίας. Οι προαγωνιστικές κατηγορίες αγωνίστηκαν στην ταχύτητα, στο άλμα σε μήκος και ύψος, στη ρίψη και στις σκυταλοδρομίες.

Η διοργάνωση, που διεξήχθη για δεύτερη φορά, ήταν άκρως επιτυχημένη και κρίνεται ισάξια με την καλοκαιρινή, επίσημη ημερίδα στίβου «Τάσος Ξένος», που περιλαμβάνει τις αγωνιστικές κατηγορίες επίτευξης ορίων για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, με συμμετέχοντεςαθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το ΔΣ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού συγχαίρει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στη φιλική ημερίδα, καθώς και τους γονείς, τους προπονητές και τους εθελοντές, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τα αγωνιστικά αποτελέσματα της ημερίδας, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.