ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: «Άμεση ανακατασκευή του πεζοδρομίου στη γωνία Β. Μελά & Καραϊσκάκη»


Την άμεση ανακατασκευή του πεζοδρομίου της γωνίας Β. Μελά και Καραϊσκάκη ζητά με σημερινή (2/3), δημόσια παρέμβασή του, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Ο κ. Τίγκας, όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι η πρώτη φορά που ζητά από τη διοίκηση του Δήμου να δώσει προτεραιότητα στην επιδιόρθωση ενός πεζοδρομίου και αυτό, λόγω του μεγάλου βαθμού επικινδυνότητας, για τους διερχόμενους πεζούς και τους μαθητές που προσεγγίζουν το παρακείμενο Λύκειο της οδού Καραϊσκάκη.   Αναλυτικά,  η  παρέμβαση
του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, έχει ως εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Παρεμβάσεις – Προτάσεις

Ανακατασκευή Πεζοδρομίων

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού
              κ. Αποστολόπουλο Ηλία

ΚΟΙΝ: Αντιδήμαρχο Έργων
           κ. Αρβανίτη Τζίνα

Κύριε Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μεταξύ των πεζοδρομίων που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και χρήζουν επισκευής άμεσα, είναι και αυτό της γωνίας Β. Μελά και Καραϊσκάκη στο Χολαργό. Ομολογουμένως  η  σημερινή  εικόνα των πεζοδρομίων συνεχίζει να απέχει πολύ από τα παραδεκτά και λειτουργικά όρια βαδισιμότητας.

Το  τμήμα του πεζοδρομίου που αναφέρομαι  έχει συνολικό μήκος 60μ. και πλάτος 1,5μ. είναι δηλαδή συνολικά 90τ.μ. και καλύπτει  τους αριθμούς  21 της οδού Β. Μελά και 12 της οδού Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι είναι άδικο που δεν ανασκευάσθηκε γιατί αφενός το τμήμα είναι πολύ μικρό και αφετέρου η μεγάλη κατωφέρεια που έχει η οδός Καραϊσκάκη, που σημειωτέον χρησιμοποιείται από τα παιδιά του υπάρχοντος Σχολείου, το καθιστά άκρως επικίνδυνο.

Παρακαλώ όπως εγκρίνετε και προγραμματίσετε άμεσα την ανακατασκευή του τμήματος του πεζοδρομίου της οδού Β. Μελά 21 και Καραϊσκάκη 12 στο Χολαργό και με ενημερώσετε έγκαιρα. Εξ άλλου όπως γνωρίζετε είναι η πρώτη φορά που σας ζητώ να δώσετε προτεραιότητα στην ανακατασκευή πεζοδρομίων και το κάνω λόγω του μεγάλου βαθμού επικινδυνότητας.

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Επικεφαλής
Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης