ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: «Γιάννης Ροκόφυλλος, ο αγωνιστής της ζωής και της Δημοκρατίας»


Με αφορμή το θάνατο του Γιάννη Ροκόφυλλου, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, εξέδωσε την Τρίτη (3/3) την ακόλουθη ανακοίνωση: «Γιάννης ΡοκόφυλλοςΑγωνιστής της ζωής και της Δημοκρατίας. Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του διακεκριμένου  και ενεργού μέλους της κοινωνίας μας φίλου Γιάννη Ροκόφυλλου. Ενός ευγενικού,    ήρεμου,    ιδιαίτερα
αγαπητού συμπολίτη μας, που εργάστηκε με πάθος και αυταπάρνηση, από διάφορα μετερίζια, για το καλό της πόλης μας.

Ο εκλιπών υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα που θα τον θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις όσοι συνεργάσθηκαν μαζί του και γνώρισαν την εντιμότητά του, θα τον θυμούνται οι κάτοικοι του Δήμου μας για τη μοναδική του παρουσία στα Δημοτικά δρώμενα και το αστείρευτο ενδιαφέρον του για τον τόπο, θα τον θυμόμαστε τέλος όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε το σπάνιο χαρακτήρα του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με την ευχή και την ελπίδα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στους οικείους του τη δύναμη που τόσο χρειάζονται. Όλοι εμείς θα θυμόμαστε τον Υπέροχο αυτό Άνθρωπο.

Καλό σου ταξίδι Γιάννη.

Ας είναι “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ”».