Με δύο αθλητές στα «Χρυσά Γάντια» ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού


Στη μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας, με την ονομασία «Χρυσά Γάντια», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου, στη συνοικία Κουκούλι, της Πάτρας, θα πάρουν μέρος και δύο αθλητές του Αίαντα Χολαργού. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακρής στα 75 κιλά Ανδρών και ο Βαλεντίνος Καρλατήρας στα 91, θα αντιμετωπίσουν    τους   Γιώργο
Κιμιόπουλο και Γιώργο Μπούτο της Άμυνας Πατρών, αντίστοιχα. Στο πλευρό των πυγμάχων του Χολαργού θα βρίσκεται, τόσο ο προπονητής τους, Ιάσονας Πολίτης, όσο και η κορυφαία αθλήτρια του συλλόγου, Ερωφίλη Κουμαντάκη.

Τους αγώνες συνδιοργανώνει η ΠΥΓΜΗ Πατρών (Πυγμαχικό Γυμνάσιο Μαχητών Ηρακλειδών), με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, που δίνει μεγάλη βοήθεια στην τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης, αλλά και στη φιλοξενία των αθλητών.

Τα «Χρυσά Γάντια» θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς, όπου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα, με το περίσσευμά τους, να στηρίξουν το Ίδρυμα της Κιβωτού της Αγάπης.