Μονοκατοικίες και διώροφα μέσα από το φακό της Φωτογραφικής Ομάδας Παπάγου-Χολαργού


Φωτογραφική έκθεση, με θέμα τις μονοκατοικίες και τα διώροφα κτίρια του Χολαργού και του Παπάγου, διοργανώνει από τις 17 έως τις 27 Απριλίου, η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού. Η Ομάδα, η οποία έχει δημιουργηθεί μέσα από τα σεμινάρια φωτογραφίας του γνωστού φωτογράφου,     Παντελή      Γ.
Μπαλή, φωτογραφίζει μεθοδικά και καλλιτεχνικά, τα δύο τελευταία χρόνια, τις μονοκατοικίεςκαι τα διώροφα κτίρια του Δήμου μας, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα του 2ου Λυκείου Χολαργού, καθώς και με μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού και του 2ου Λυκείου Παπάγου.

Οι φωτογραφίες αυτές, μαζί με τις φωτογραφίες που και οι απλοί πολίτες μπορούν μεμονωμένα να αποστείλουν από τη δική τους μονοκατοικία ή το δικό του διώροφο, στο email pantelisbalis@gmail.com, θα εκτεθούν στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, ενώ σε ειδικό χώρο, μέσα στην αίθουσα της έκθεσης, θα εκτεθούν και ενυπόγραφες φωτογραφικές δημιουργίες των μαθητών των σεμιναρίων, που αποτελούν μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας. Με το τέλος της έκθεσης, η κάθε φωτογραφία θα χαριστεί στο δημιουργό της.

Η Φωτογραφική Ομάδα του κ. Μπαλή, τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει ενεργό δράσηστα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ενώ έχει συνεργαστεί αγαστά, τόσο με τον πρώην Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, Άγγελο Μπελιτσάκο, όσο και με τον νυν, Μιχάλη Τράκα, ενώ, από τη μεριά του και ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του στην Ομάδα. Την επίσημη σελίδα της Φωτογραφικής Ομάδας Παπάγου-Χολαργού στο Facebook, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.