Οι καλύτερες στιγμές του 2014 για τους αθλητές του Αίαντα Χολαργού, με εικόνα και ήχο


Ένα όμορφο βίντεο, με την αγωνιστική ανασκόπηση του 2014, «ανέβασαν», τόσο στη σελίδα τους στο Facebook, όσο και σε εκείνη στο Youtube, οι άνθρωποι του Αίαντα  Χολαργού.  Για  το
Σύλλογο Πυγμαχίας της πόλης μας, τη χρονιά που μας πέρασε διακρίθηκαν ο Λεωνίδας Παπαδημητρίου, ο οποίος ήρθε δεύτερος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και η Πηνελόπη Μπουζούλα, που κατέλαβε την ίδια θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Αίας Χολαργού, ο πρώτος Σύλλογος Πυγμαχίας/Kickboxing στην περιοχή μας, ιδρύθηκε το 1996, από το Στέλιο Σταφυλαράκη.

Υπεύθυνοι προπονητές και αναμορφωτές του Αίαντα, είναι ο Νίκος Γαδ, απόφοιτος ΤΕΦΑΑΑ, με ειδικότητα Πυγμαχίας (Α’ Κατηγορίας), καθώς και της Σχολής Προπονητών Πάλης και ο Ιάσονας Πολίτης, ο παλαιότερος πυγμάχος του Συλλόγου και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Πυγμαχίας.

Αμφότεροι, έχουν υπάρξει αθλητές και συναθλητές στο χώρο του Kickboxing, με μεγαλύτερη διάκριση την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα WPKA Low Kicks, το 2010.


Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα και τις προπονήσεις του Αίαντα, μπορούν να απευθύνονται στο email του Συλλόγου, masaiasholargou@gmail.com.