Τιμή στην Ημέρα της Γυναίκας και την Κλαίρη Δανιηλίδου-Τσιμικάλη, από το Σύλλογο Θεσσαλών Παπάγου


Την Κλαίρη Δανιηλίδου-Τσιμικάλη, η οποία για 16 και πλέον χρόνια προσφέρει με πολύ μεγάλη αφοσίωση τις υπηρεσίες της στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών «Φοίβη», στο Χολαργό, τίμησε ο Σύλλογος Θεσσαλών Παπάγου & Βορείων Προαστίων, στην ετήσια χοροεσπερίδα του, το βράδυ του  περασμένου  Σαββάτου.  Η
φετινή, ξεχωριστή βραδιά του Συλλόγου, ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας, με πολύ κόσμο να δίνει το παρών στο κέντρο «Ελαφοκυνηγός», όπου πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση. Μεταξύ άλλων, το Σύλλογο και τον Πρόεδρό του, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Αναλυτικά, το επίσημο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου & Βορείων Προαστίων, έχει ως εξής:

ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Στις 7 Μαρτίου 2015 έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων στο Κέντρο «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ» στη  Ν. Φιλοθέη, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας και ο Σύλλογός μας τίμησε την Παγκόσμια αυτή Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, γιορτάζοντας  και τιμώντας την πολυδιάστατη παρουσία της στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία και στα κοινά.

Φέτος κάναμε ένα βήμα μπροστά. Τιμήσαμε μια ιδιαίτερα διακεκριμένη προσωπικότητα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού την αγωνίστρια κ. Κλαίρη Δανιηλίδου-Τσιμικάλη, η οποία για 16 και πλέον χρόνια προσφέρει με πολύ μεγάλη αφοσίωση τις καλές της υπηρεσίες στον Ξενώνα κακοποιημένων Γυναικών «Φοίβη» στο Χολαργό.

Ακόμη δηλώσαμε ότι κρατώντας, στo μυαλό και στην καρδιά μας το σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που διαδραμάτισε η γυναίκα, στην Πατρίδα μας σε περιόδους κρίσης, ακόμη πιο δύσκολες και από τη σημερινή, θα επιδιώξουμε με θάρρος, τόλμη και αισιοδοξία να κτίσουμε μια ελεύθερη και καλύτερη Ελλάδα που όλοι μας δικαιούμαστε.

Η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης, το νόστιμο φαγητό, η ζωντανή μουσική της  ορχήστρας, οι Θεσσαλικοί και Νησιώτικοι χοροί που χόρεψε το χορευτικό τμήμα των φοιτητών  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κράτησαν μέχρι τέλους το κέφι αμείωτο, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να φύγουν λέγοντας ότι πέρασαν μια πραγματικά υπέροχη και όπως είπαν «μια διαφορετική βραδιά», ξεχνώντας έστω και για λίγο τα προβλήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου, ο Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής    κ. Γιάννης Σταθόπουλος. Ακόμη παρέστησαν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αναστάσιος Γκόνης, ο Εισαγγελέας κ. Γεώργιος Κουβέλης, πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο πρώην Βουλευτής κ. Βασίλης Μπρακατσούλας, και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι νυν και πρώην κ.κ. Γιάννης Σκουτέρης, Θεόδωρος Γκλεζάκος και Πρόεδρος των «Λακώνων», Λουκάς Ρίζος και Στάθης Κίντζιος.

Ακόμη παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Υμηττός» κ. Δημήτρης Μαυράκος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παπαγιωτών και Φίλων» κ. Στάμος Ηλιάδης, ο Πρόεδρος των «Καρδιτσιωτών της Αθήνας» κ. Κώστας Κουσαής και η Γραμματέας κ. Θωμαϊς Τσίπρα, επίσης η Γενική Γραμματέας της «Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών» κ. Ρένα Γούλα-Ντόντου και πλέον των εκατόν ογδόντα εκλεκτών μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Επίσης παρέστη ο εκδότης της εφημερίδας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κ. Μάκης Βραχιολίδης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους όσους  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή  μας  αυτή. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Συλλόγου μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο Σύλλογο όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους.

Ο Πρόεδρος
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Η Γενική Γραμματέας
Ελένη Καραγκουνάκη