Αποχώρησε από τον ΟΦ Χολαργού ο Γιάννης Κουσάνας

Μετά από 9 συναπτά έτη στον Όμιλο Φιλάθλων Χολαργού, τα 6 πρώτα ως ποδοσφαιριστής και τα 3 τελευταία ως προπονητής, ο Γιάννης Κουσάναςαποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ, την περασμένη Κυριακή. Πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση   από   πλευράς    του
πρώην τεχνικού του ΟΦΧ, η οποία είχε παρθεί και ανακοινωθεί από το Γιάννη Κουσάνα στη διοίκηση του συλλόγου εδώ και αρκετούς μήνες, με το νεαρό τεχνικό να θεωρεί πως ο κύκλος του στο σωματείο ήρθε η ώρα να κλείσει.

Τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι τα τέλη Μαΐου και πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα αναλαμβάνει ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του ΟΦ Χολαργού, Σωτήρης Βλαχάκης.

Στα 3 χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΧ ο Γιάννης Κουσάνας, η ομάδα πραγματοποίησε ισάριθμες πρωταγωνιστικές πορείες στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία της Αθήνας. Το 2013 ο Χολαργός τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από τη Δόξα Βύρωνα, το 2014 στην 3η θέση, πίσω από Χαϊδάρι και Χαραυγιακό και φέτος ξανά στην 3η θέση, πίσω από Αιγάλεω και Αργυρούπολη. Και τις 3 χρονιές, η κατάκτηση της 1ης θέσης για την ομάδα της πόλης μας χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Το ΔΣ του ΟΦ Χολαργού, αποκλειστικά μέσω του «μένουμε… Χολαργό!», ευχαριστεί δημόσια το Γιάννη Κουσάνα για την πολυετή και άριστη συνεργασία, ευχόμενο παράλληλα κάθε καλό, τόσο στην καριέρα, όσο και στην προσωπική ζωή του νεαρού τεχνικού.

Η σχετική ανακοίνωση του ΔΣ του ΟΦ Χολαργού, έχει ως εξής:

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το ΔΣ του ΟΦ Χολαργού ευχαριστεί το Γιάννη Κουσάνα για την πολυετή και άριστη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε καλό, τόσο στην επαγγελματική του καριέρα, όσο και στην προσωπική του ζωή.