«Ασημένιοι» οι Καρλατήρας και Παπαδημητρίου του Αίαντα Χολαργού!


Τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του διανύσει ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού. Στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, το οποίο διεξήχθη το τετραήμερο 24-27 Απριλίου στο Χιλιομόδι Κορινθίας, ο πυγμαχικός σύλλογος της πόλης μας ανέβηκε δύο φορές στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Με τους Βαλεντίνο     Καρλατήρα    και
Λεωνίδα Παπαδημητρίου να κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο στους τελικούς, στα 91 και 69 κιλά αντίστοιχα, ο Αίας διαφήμισε για μία ακόμη φορά το Χολαργό, δικαιώνοντας απόλυτα τον προπονητή, Ιάσονα Πολίτη, για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στο σύλλογο.

Τις δικές του εμπειρίες από μία τόσο μεγάλη διοργάνωση αποκόμισε και ο Στέφανος Πρωτόπαππας, με τον αθλητή του Αίαντα να ηττάται στον αγώνα της πρώτης ημέρας, ενώ ο Παναγιώτης Σοφιανός, αν και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, τελικά δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Το «μένουμε… Χολαργό!» συγχαίρει τόσο τον προπονητή του Αίαντα, Ιάσονα Πολίτη, όσο και τους αθλητές του συλλόγου και εύχεται ακόμη καλύτερη συνέχεια στο μέλλον, το οποίο, αναμφίβολα, τους ανήκει!