Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού!


Η μεγαλύτερη στιγμή για τα κορίτσια του Άρη Χολαργού, έφτασε. Απόψε το βράδυ, στις 21:00, η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας δίνει τον τελευταίο, αλλά και σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Στο Β’ κλειστό των Μελισσίων(Γεννηματά & Σάμου, όπισθεν Σισμανογλείου Νοσοκομείου),  οι αθλήτριες του

Θανάση Αδαμόπουλου αντιμετωπίζουν το συμπολίτη ΑΣ Παπάγου, με το νικητή να κερδίζει την άνοδό του στη Β’ ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής). Μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν στη μικρότερη τοπική κατηγορία (Γ’ ΕΣΚΑ), η ομάδα που πριν από έξι χρόνια αγωνιζόταν στην κορυφαία εθνική κατηγορία και τις ευρωπαϊκέςδιοργανώσεις, κάνοντας διεθνώς γνωστό το όνομα του Χολαργού, μπήκε ήδη από φέτος και ανεξαρτήτου αποψινού αποτελέσματος, σε ανοδική τροχιά. Βασιζόμενος σε αθλήτριες της ακαδημίας του και παιδιά της περιοχής, ο ΑΚΟ Άρης δείχνει έτοιμος να επιστρέψει σε ψηλότερα… σκαλοπάτια, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερηαισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Το δρόμο, τον έδειξαν από τις 7 Μαρτίου οι Κορασίδες του συλλόγου, όταν και γιόρτασαν τη δική τους άνοδο, στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία, την Α’ ΕΣΚΑ! Αυτό που απομένει, είναι να πανηγυρίσουν και οι Γυναίκες, ώστε η αγωνιστική σεζόν 2014-2015 να ολοκληρωθεί θριαμβευτικά για τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν το βράδυ στα Μελίσσια, σε ένα παιχνίδι κανονικό τελικό, αλλά και γιορτή του μπάσκετ και του αθλητισμού, τόσογια την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, όσο και για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.