Πορεία των Χολαργιωτών προς την Αγία Παρασκευή!


Κακά τα ψέματα, πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς. Τουλάχιστον, μέχρι το επόμενο! Ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού, το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο  του  Δήμου
μας, αντιμετωπίζει το απόγευμα (16:30) της Κυριακής (5/4) την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της γειτονικής περιοχής (τέρμα οδού Νότου & Αιγαίου Πελάγους). Βρισκόμενος 5 πόντους πίσω από την πρώτη θέση, ο ΟΦΧ θέλει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής, για να διατηρήσει τις -σημαντικές- ελπίδες του για την κατάκτηση της κορυφής και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Στην Αγία Παρασκευή, οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα δεν θα είναι μόνοι τους, αφού πολλοί θα είναι οι Χολαργιώτες φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, στον άτυπο αυτό τελικό. Πέρα από τη μεμονωμένη μετακίνηση, σε μια περιοχή, πάντως, όπου η προσέγγιση με Ι.Χ. και η στάθμευση μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, ο κύριος όγκος των φίλων του ΟΦΧ θα μεταβεί προς το γήπεδο της «Σάντα» πεζή.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, λίγο πιο πάνω από το «Μαρκ Μαρσώ». Από εκεί, ο κόσμος θα αναχωρήσει γύρω στις 2.30 μ.μ., με προορισμό το γήπεδο, το οποίο ουσιαστικά βρίσκεται στην προέκταση της οδού Ναυαρίνου προς την Αγία Παρασκευή, λίγο μετά την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού στο «Δημόκριτο».

Μεγάλη -ποδοσφαιρική- μέρα η 5η του Απρίλη, λοιπόν, για τα παιδιά του Χολαργού και για τη γαλάζια αρμάδα!