Έκθεση ζωγραφικής και θεατρικές παραστάσεις από το ΔΟΚΜΕΠΑ


Διήμερο με παρουσίαση έργων ζωγραφικής των μελών του ΚΑΠΗ και των παιδιών των Παιδικών Σταθμών, καθώς και δύο διαφορετικές θεατρικέςπαραστάσεις, από την Πειραματική Ομάδα Θεάτρου και το Θεατρικό Εργαστήρι του ΚΑΠΗ, διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 9-10 Μαΐου  και  την  Παρασκευή   22
Μαΐου, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής ΑγωγήςΠαπάγου-Χολαργού. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, ο εκθεσιακός χώρος του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού θα φιλοξενήσει την έκθεση ζωγραφικής, υπό την επιμέλεια της Αντιπροέδρου του ΔΟΚΜΕΠΑ, Μαρίας Δημητριάδου.

Στις 8.00 μ.μ., τόσο το Σάββατο (9/5) όσο και την Κυριακή (10/5), στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», η Πειραματική Ομάδα Θεάτρου του ΚΑΠΗ θα ανεβάσει την παράσταση «Το Τάβλι», του Δημήτρη Κεχαΐδη, υπό την καθοδήγηση της Σκηνοθέτιδας-Θεατρολόγου, Ευθυμίας Μπαρτσώκα.

Τέλος, την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ., το Θεατρικό Εργαστήρι του ΚΑΠΗ θα ανεβάσει στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» το δραματοποιημένο αναλόγιο «Το Μονόγραμμα», του Οδυσσέα Ελύτη, υπό την καθοδήγηση της Θεατρολόγου, Νάγιας Παπαπάνου και της Σκηνοθέτιδας, Αφροδίτης Κομπολίτη.