Σεμινάριο για το ζίνενγκ τσιγκόγκ από το ΔΟΠΑΠ


Με τη συμμετοχή του Κινέζου δασκάλου του ζίνενγκ τσιγκόγκ (zhineng qigong), Zhijun Liu, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 (12:30-18:30) και την  Κυριακή  17 Μαΐου  (10:00-
17:00), στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παπάγου(Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου), το σεμινάριο για το ζίνενγκ τσιγκόγκ.

Το ζίνενγκ τσιγκόγκ είναι αναγνωρισμένο επίσημα ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα τσιγκόγκ (σύστημα σωματικών ασκήσεων και ελέγχου αναπνοής) στην Κίνα. Αποκαλείται και ως το τσιγκόγκ της σοφίας. Το ενεργειακό σύστημα ασκείται από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και βασίζεται στο συνδυασμό της αρχαίας σοφίας και της σύγχρονης επιστήμης.

Ο στόχος του είναι να βελτιώσει την υγεία, να αναπτύξει την εσωτερική γαλήνη, να απαλλάξει από εσωτερικά μπλοκαρίσματα, να εμποδίσει ασθένειες να εκδηλωθούν και να θρέψει την ενέργεια της ζωτικής δύναμης. Αργές και απαλές κινήσεις συγχρονίζονται με δηλώσεις και οραματισμούς, για να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν το νου.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, ανέρχεται στα 120 ευρώ κατ’ άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2106513681 και 6936684868, καθώς και στο email xaztags@gmail.com και την κ. Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου (www.berou.gr), κάτοχο κινεζικής πιστοποίησης για εκπαίδευση του ζίνενγκ τσιγκόγκ.