Στις 7 Ιουνίου η απόφαση για τις οργανωτικές αρχές του Δικτύου Πολιτών


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (10/5) η Συνέλευση του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου, στα νέα γραφεία της δημοτικής παράταξης (Τερψιχόρης 11 & Κουντουριώτου). Στη Συνέλευση, στο προεδρείο της οποίας βρέθηκαν ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρης Πλειώνης και η Βέρα Μαντά, παρουσιάστηκε η κοινοποιημένη στα μέλη του Δικτύου πρόταση της ομάδας εργασίας για τις οργανωτικές αρχές του ΔΠΧΠ, όπως και άλλες προτάσεις μελών σχετικές με το θέμα. Ακολούθησαν ερωτήσεις και  τοποθετήσεις  μελών
της Συνέλευσης, με κυρίαρχο το πνεύμα της εύρεσης ενός κοινά αποδεκτού πλαισίου λειτουργίας του Δικτύου Πολιτών, για την επαναδραστηριοποίηση του.

Επειδή κρίθηκε ότι η συμμετοχή στη Συνέλευση δεν ήταν μεγάλη, αποφασίστηκε από τα μέλη να επανέλθουνστο θέμα για λήψη απόφασης στην επόμενη Συνέλευση του Δικτύου, με προσπάθεια για ευρύτερη συμμετοχή μελών και φίλων, με προτεινόμενη ημερομηνία της επόμενης Συνέλευσης την 7η Ιουνίου.

Στη Συνέλευση της Κυριακής (10/5) αναδείχτηκε προσωρινό Συντονιστικό του ΔΠΧΠ, αποτελούμενο από τη Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού, Ελένη Γεωργακοπούλου, το Δημήτρη Αυζώτη, την Τούλα Βαλμά-Παναγιωτακοπούλου, τη Βέρα Μαντά, τη Νόρμα Ρισμάουϊ, το Δημήτρη Πλειώνη, τον Ηλία Τζουρά και το Νίκο Γκόβα.

Το προσωρινό Συντονιστικό θα συνεδριάσει την Τρίτη 12/5 στις 19:30, στα γραφεία της παράταξης, με τις συνεδριάσεις να είναι ανοιχτές προς όλους.