Στον αέρα η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του Δήμου!


Μετά από ορισμένες τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τον Ηλία Αποστολόπουλο, σήμερα Δευτέρα, 25 Μαΐου και ακριβώς ένα χρόνο μετά τη νικηφόρο δεύτερη Κυριακή (25/5/14) των τελευταίων               Δημοτικών

Εκλογών, η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του Δήμου μας βρίσκεται οριστικάπια στον αέρα. Πρόκειται για μία εντελώς νέα ιστοσελίδα (στα χρώματα του επίσημου λογοτύπου), πολύ πιο εύχρηστη και βολική στο χρήστη-αναγνώστη, που δεν θυμίζει ούτε τη μέχρι πρότινος ιστοσελίδα του «καλλικρατικού» Δήμου, αλλά ούτε και εκείνες των πρώην Δήμων Χολαργού και Παπάγου.

Σημαντικότερο στοιχείο της νέας διαδικτυακής πύλης είναι η εφαρμογή της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, μέσω της οποίας οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και λόγου σε θέματα που τους αφορούν και τους απασχολούν, ενώ γίνεται πράξη και η δέσμευση του Δημάρχου για δημοσίευση του πόθεν έσχες όλων των αιρετών του Δήμου.
Στο νέο σάιτ τον κόσμο καλωσορίζει ο ίδιος ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, με προσωπικό του μήνυμα το οποίο δεσπόζει στην αρχική σελίδα. Ο κ. Αποστολόπουλος καλεί τους δημότες να συμμετέχουν στη διαμόρφωσητων αποφάσεων, να επισημαίνουν τυχόν παραλείψεις και να διατυπώνουν τις δικές τους προτάσεις, τονίζοντας πως με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσηςστόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η άμεση επικοινωνία Δήμου και πολίτη, με στόχο ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας.

Η ακριβής διεύθυνση του νέου σάιτ, είναι η dpapxol.gov.gr.