Στον Αποστολόπουλο οι Έφεδροι Ανατολικής Αττικής


Συνάντηση με το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, είχαν την Τρίτη (19/5) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού τα μέλη του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής», Θεόδωρος Μπριάνης (Πρόεδρος), Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος (Αντιπρόεδρος),           Γεώργιος
Μιχαήλ (Γενικός Γραμματέας), Λουκάς Ρίζος (Μέλος), Μιχαήλ Φιλιππίδης(Μέλος) και Μιχαήλ Χαρατσάρης (Μέλος). Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε γόνιμος διάλογος, από τον οποίο προέκυψε διάθεση συνεργασίας σε πολλά θέματα, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων, ο εθελοντισμός και η πολιτική προστασία.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής (ΣΕΑΝ Αν. Αττικής) είναι Ένωση Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και έχει ως μέλη του όσους υπηρέτησαν τη θητεία τους ως Έφεδροι Αξιωματικοί (δόκιμοι) και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ιδρύθηκε με το νόμο 1301/82, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί, ανήκει στην εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει την έδρα του στη γειτονική Αγία Παρασκευή και αριθμεί πάνω από 800 μέλη, μεταξύ των οποίων και πολλοί δημότες και κάτοικοι των περιοχών Χολαργού και Παπάγου.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι, μεταξύ άλλων, η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας και επαφής μεταξύ των Εφέδρων Αξιωματικών, η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσης, καθώς και η ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις.