Ξεκινά στις 15 Ιουνίου ο φωτογραφικός διαγωνισμός στο Χολαργό!


Όπως πρώτο το «μένουμε… Χολαργό!» σας έχει ενημερώσει εδώ και τρεις μήνες, από τις 20 Φεβρουαρίου, ο φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα το Χολαργό είναι πλέον γεγονός! Η Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, που είναι και η διοργανώτρια, έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, την αφίσα της εκδήλωσης, στην οποία αναφέρονται και οι σχετικές λεπτομέρειες. Ο φωτογραφικός διαγωνισμός που θα εστιάσει στο περιβάλλον, τον οικιστικό ιστό και τα πρόσωπα της αγαπημένης μας πόλης, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί τρεις ακριβώς μήνες αργότερα, δηλαδή την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Συμμετοχή  μπορούν να δηλώσουν άτομα άνω
των 6 ετών, τα οποία θα καταταχθούν σε τρεις ηλικιακέςομάδες, των παίδων (6-12), των εφήβων (13-18) και των ενηλίκων (19+).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το διαγωνισμό θα κατατίθενται συμπληρωμένες σε γραπτή μορφή, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού (Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, Περικλέους 55, τηλ.: 213-2002883).

Απαραίτητη προϋπόθεση του διαγωνισμού είναι οι φωτογραφίες να έχουν τραβηχτεί στο Χολαργό ή στον Υμηττό, στην περιοχή εντός της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού. Η φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από την τοποθεσία λήψης της.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν σε ειδική τελετή η οποία θα γίνει στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, ενώ την ίδια βραδιά θα γίνουν και τα εγκαίνια της έκθεσης με τις συμμετοχές όλων των διαγωνιζομένων.

Χορηγός επικοινωνίας του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι και το «μένουμε… Χολαργό!».