Γιορτάζει την Κυριακή (14/6) η οικογένεια του ΑΠΟ Άρη!


Την καθιερωμένη καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του πραγματοποιεί την Κυριακή, 14 Ιουνίου, ο ΑΠΟ Άρης Χολαργού. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στο Cafe 5X5 του Νταμαριούθα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τα αστεράκια μέχρι το αντρικό.   Το   ΔΣ   της   ομάδας
προσκαλεί αθλητές και γονείς, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσουν τα παιδιά του Άρη σε μια επίδειξη τεχνικής, σε συνδυασμό με πολλή μουσική και χορό, ώστε σύσσωμη η οικογένεια της «κιτρινόμαυρης» ποδοσφαιρικής πλευράς του Χολαργού να περάσει μια ιδιαίτερα όμορφη και καλοκαιρινή βραδιά.

Στο μεταξύ, με πολλές πρωτιές έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής σεζόν 2014-2015 και για τις ακαδημίες του ΑΠΟ Άρη Χολαργού, αφού λίγες μόνο ημέρες μετά τη φιέστα για την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Β’ ΕΠΣΑ, ακολούθησαν αντίστοιχοι πανηγυρισμοί για τις επιτυχίες των ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησαν στον όμιλό τους οι κατηγορίες των Τζούνιορ, Προτζούνιορ 1 και Προτζούνιορ 2, στο τουρνουά του SoccerLink.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Άρη αγωνίστηκαν όλη τη χρονιά σε ομίλους με δυνατούς αντιπάλους και το Σάββατο, 6 Ιουνίου, πανηγύρισαν την επιτυχία τους μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους, στην πολύ όμορφη τελετή απονομής κυπέλλων και μεταλλίων των διοργανωτών του SoccerLink.

Το ΔΣ του ΑΠΟ Άρη συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου για την αγωνιστικότητα, το πάθος και το ήθος τους, καθώς και τους προπονητές τους, Βασίλη Τσίρο, Σπύρο Λαχανά, Γιώργο Τσίρο και Γιάννη Τσίτσο, που δούλεψαν ακούραστα, με συνέπεια και επαγγελματισμό και έλαβαν την καλύτερη επιβράβευση με το κλείσιμο της χρονιάς.

Μιας χρονιάς, με συνολικό απολογισμό 450 αγώνων για όλα τα τμήματα της «κιτρινόμαυρης» ακαδημίας!

Τέλος, θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και στους γονείς των αθλητών, που στηρίζουν, υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν με θέρμη όλα τα παιδιά στις προσπάθειές τους.