Καλή… τύχη σε όσους επισκεφθείτε αύριο (Δευτέρα 29/6) τη Λαϊκή


Μία ημέρα πριν από την τρίτη διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς του Χολαργού στην οδό Φανερωμένης, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τη Δημοτική Αρχή, αναφορικά με το θέμα της ακριβούς θέσης των τμημάτων των τροφίμων και των εμπορικών προϊόντων. Το «μένουμε… Χολαργό!» είναι το μοναδικό Μέσο της περιοχής που  ανέδειξε   από την   πρώτη
στιγμή το εν λόγω θέμα, με τις σχετικές καταγγελίεςαπό πλευράς δημοτών και κατοίκων του Χολαργού προς τον πρώτο σε επισκεψιμότητα τοπικό ιστότοπο να είναι δεκάδες.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού της 2ας Απριλίου 2015 παραμένει σε ισχύ, ορίζοντας τη θέση του τμήματος των τροφίμων από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την πλατεία Κωστή Παλαμά και εκείνη του εμπορικού τμήματος από την πλατεία Κωστή Παλαμά έως την οδό Κεφαλληνίας.

Από πλευράς Δήμου δεν υπάρχει η παραμικρή διαβεβαίωση ότι αύριο Δευτέρα (29/6) θα ισχύσει επιτέλους ό,τι έχει ψηφιστεί από το ανώτατο δημοτικό όργανο, με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις να συνηγορούν στο ότι για τρίτη συνεχή Δευτέρα θα υπάρξει παραβίαση τελεσίδικης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τις όποιες εξελίξεις επί του θέματος θα ενημερωθείτε με νεότερες αναρτήσεις από το «μένουμε… Χολαργό!».