Με (Ερέ)τρια τρόπαια η επιστροφή του ΑΠΟ Άρη στο Χολαργό!


Με πολλά χαμόγελα και ξεχωριστές αναμνήσεις επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (24/6) από την Ερέτρια η αποστολή των ακαδημιών του ΑΠΟ Άρη Χολαργού. Οι νεαροί «κιτρινόμαυροι» άσοι συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «2ο Evia Cup», όπου και κατέκτησαν τρία τρόπαια! Η ομάδα των  Τζούνιορ,  μετά την
πρωτιά στο «SoccerLink», σάρωσε για μία ακόμη φορά ό,τι βρήκε στο πέρασμά της, κατακτώντας το πρωτάθλημα ολόκληρου του ευβοιώτικου τουρνουά. Τα Προτζούνιορ 1 αναδείχτηκαν κυπελλούχοι, με το Εφηβικόνα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον τελικό της διοργάνωσης, αποδίδοντας ωστόσο καλό ποδόσφαιρο. Με εξίσου αξιόλογη μαχητικότητα αλλά και σωστό ήθοςαγωνίστηκαν και τα τμήματα Προτζούνιορ 2, Παμπαίδες και Παίδες.

Την αποστολή του ΑΠΟ Άρη υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος συνεχάρητα παιδιά για τις επιτυχίες τους, αλλά πολύ περισσότερο για την προσπάθεια που καταβάλουν να ανταποκρίνονται ταυτόχρονα στις σχολικές και αθλητικές τους υποχρεώσεις και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν στη ζωή τους. Συγχαρητήρια επίσης έδωσε και στους προπονητές και παράγοντες του συλλόγου, για το πολύ σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Από τη μεριά του, το ΔΣ του ΑΠΟ Άρη Χολαργού συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία τους, τους προπονητές Βασίλη Τσίρο, Χρήστο Βλάχο, Γιώργο Αναστασάκη, Γιώργο Τσίρο και Γιάννη Τσίτσο για την άριστη παρουσία των παιδιών και της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, καθώς και όλους τους γονείς που με την παρουσία τους έδωσαν ζωντάνια στην εξέδρα, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών.