Με πολλά χαμόγελα η γιορτή λήξης για το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣΧ


Πολλά τα χαμόγελα στην πρώτη γιορτή λήξης (για τη σεζόν 2014-2015) του τμήματος βόλεϊ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή   (21/6)   στο   Κλειστό
Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης». Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες επίδειξης των μικρότερων αθλητριών, του προαγωνιστικού τμήματος και των ακαδημιών, με τα κορίτσια να διαγωνίζονται και σε αγώνες σκυταλοδρομίας, με μπάλες και μπαλόνια.

Ακολούθησαν αγώνας μεταξύ των Παγκορασίδων και της δεύτερης ομάδας των Κορασίδων, αγώνας του μεικτού τμήματος ενηλίκων, καθώς και αγώνας μεταξύ των Κορασίδων και της Γυναικείας ομάδας.

Το χαρούμενο κλίμα έκλεισε με τους διαγωνισμούςκαλύτερης  πασαδόρου, επιθετικού και σέρβερ, με κριτές τις επίτιμες καλεσμένες του ΓΑΣΧ και παίκτριες της ΑΕΚ, Φαίη Κουνάδη και Ιωάννα Κατσαντώνη, οι οποίες, εκτός από τις απονομές των επάθλων, μοίρασαν σε όλες τις αθλήτριες και τα αναμνηστικά της χρονιάς.

Το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, εκπροσώπησε στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Ποιότητας Ζωής, Τζίνα Αρβανίτη-Φραγκή.