Με… Ξυλοπόδαρο και Παγωτατζή η λήξη του στίβου στο ΓΑΣΧ!


Ένα υπέροχο απόγευμα πέρασαν τα μικρά, τα μεγάλα και τα… πολύ μεγάλα παιδιά, την Τρίτη 9 Ιουνίου,  στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ», στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος στίβου του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, η οποία για πρώτη φορά συνοδεύτηκε από παιχνίδια και εκπλήξεις για μικρούς   και   μεγάλους.  Παιδιά
νηπίου και δημοτικού, μαζί με τους γονείς τους, διασκέδασαν λαμβάνοντας μέρος στα 60 μ. με εμπόδια και ελιγμούς και συμμετέχοντας όλοι μαζί στα ομαδικά παιχνίδια που ετοίμασε ο… Ξυλοπόδαρος, που μαζί με τον Παγωτατζή ήταν οι εκπλήξεις της γιορτής.

Όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής για το πρόγραμμα στίβου και έγιναν και οι απονομές στους Μίνι και στους ΠΠΒ-ΠΚΒ (Προαγωνιστικό Τμήμα), για την αξιολόγηση όλης της χρονιάς που πέρασε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρουσίες στις προπονήσεις, τις συμμετοχές στους αγώνες και τις μετρήσεις και επιδόσεις στο εσωτερικό πρωτάθλημα.

Στη γιορτή του τμήματος στίβου του ΓΑΣΧ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Ποιότητας Ζωής, Τζίνα Αρβανίτη, που εκπροσώπησε και το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Μιχάλης Τράκας, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «8 Προτάσεις», Χάρης Κουγιουμτζόπουλος.

Όλοι μαζί, παιδιά, γονείς, προπονητές, διοίκηση, γεμάτοι χαμόγελα, ευχηθήκαν καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το μήνα Σεπτέμβριο.